top of page

Schoendoosactie

Elk jaar doet CGK enthousiast mee aan de schoendoosactie! Een bijzondere actie waarbij je op een persoonlijke manier het leven van een kind in armoede kunt opvrolijken door een schoondoos te vullen en mooi te versieren. Het is een wereldwijde actie georganiseerd door Actie 4 kids en waarbij CGK het inleverpunt is voor Vlaams Brabant.

We organiseren elk jaar een moment waarbij we samen gezellig schoendozen versieren. Ook jij bent welkom om mee te versieren!

Je kunt ook altijd bij ons terecht voor flyers of extra informatie.

Ben jij ook enthousiast om een prachtige glimlach op het gezicht van een kind te toveren? Kijk dan zeker naar de volgende website:

www.schoenendoosactie.nl

Hoe maak jij een kind blij met een mooi gevulde schoenendoos?
 1. Zorg voor een normale maat schoenendoos, ongeveer de afmeting zoals op het plaatje. Want wij willen graag dat elk kind een even groot cadeau krijgt. Te grote schoenendozen moeten we helaas in het verwerkingscentrum vervangen door kleinere dozen. Versier de doos en het deksel of beplak ze met cadeaupapier (de doos niet inpakken)
   
 2. Bedenk of je een doos wilt maken voor een jongen of een meisje en voor welke leeftijd: Kruis op de bon de juiste leeftijd aan: 2-4 jaar, 5-9 jaar of 10-14 jaar. Knip de bon uit en plak hem daarna bovenop de doos. Je kan de bon ook hier terugvinden en uitprinten: jongen of meisje.
   
 3. Vul de doos aan de hand van de checklist. Natuurlijk stop je alleen spullen in de doos die nog goed zijn en je zelf ook leuk vindt om te krijgen.
   
 4. Plak de doos niet dicht, maar doe er een (post)elastiek omheen. Scheur de geldenvelop los van deze folder. Vul het met €5,- voor elke doos die je hebt gevuld voor de transporten organisatiekosten en plak het dicht. Wil je het geld liever overmaken, dan vind je de bankgegevens op de achterkant van deze folder. Noteer op de envelop hoe je de betaling hebt gedaan en stop hem onder het elastiek bovenop het deksel.
   
 5. Lever de doos met de geldenvelop in 
       op 25 november tussen 10 uur en 15 uur
       in de Kapellestraat 74 te Kortenberg. 

a4k_logo.png
sama actiefolder 2019-checklist.jpg
belangrijke datums
11 november
25 november

Versier je jouw doos niet graag alleen? 

Bij een lekkere koffie of thee komen we ook dit jaar weer samen om er een leuke, mooie doos voor de kinderen te versieren.

Van harte welkom!

 

zaterdag om  10 uur

Kapellestraat 74, Kortenberg
 

Inzamelen van de schoendozen

De schoendozen worden ingezameld en  ingeladen in een grote vrachtwagen, om te vertrekken naar de kinderen voor wie ze bestemd zijn!

Kapellestraat 74, Kortenberg

tussen 10 uur en 15 uur
 

Jezus zegt: "Ik laat jullie vrede na; mijn vrede geef ik jullie, zoals de wereld die niet geven kan. Maak je niet ongerust en verlies de moed niet."

Johannes 14:27

bottom of page